Ota yhteyttä ja varaa aika p. 044 087 1926,

OXYjet kasvohoidot

OXYjet Leo De Luxe täydellinen 7 tähden hoitokokonaisuus

Ainoa laatuaan oleva uusi ja monipuolinen ammattikäyttöön tarkoitettu hoitolaite kasvojen sekä vartalon hoitoon. Tämä happilaite on markkinoiden korkeatasoisin ja todistetusti tehokkain happilaite, sisältäen high-tech teknologian. Laite ei sisällä happipulloja. Toimiakseen OXYjet happilaite käyttää huoneilmaa, erotellen siitä hapen molekyylikammioissaan sekä puhdistaen sen suodattimien kautta hoitopäihin. Näin laite tuottaa 98 % puhdasta happea tullessaan ulos hoitopäistä.

Hemmotteleva, mutta tehokas 7-vaiheinen hoito kasvoille, kaulalle, dekolteelle, silmän- ja huultenympärysiholle. Vaikutukset tuntuvat heti hoidon jälkeen solutasolla asti. Kokonaisvaltainen happihoito niin sisäisesti  kuin ulkoisesti.

 

OXYjet -happipaine-/happikasvohoidot 35 - 150 e, hinta määräytyy sen mukaan, mitä hoitotoimenpiteitä tehdään ja mitä erikoistuotteita käytetään hoidossa.

OXYdiamond-Happitimanttihionta

Mullistava kolmen hoidon yhdistelmä nyt kaikki yhdessä:

- happitimanttihionta: kuorii ihon pintakerroksen hellävaraisesti, mutta tehokkaasti ja saa ihon näyttämään välittömästi kirkkaammalta

- pudas happi

- ampullin imeyttäminen. Tehoampulli valitaan asiakkaan ihon ja "ongelman" mukaan.

OXYclear-Happisyväpuhdistushoito

- Kohdistettu happi, happisyväpuhdistuskuorinta ja sinisen valon yhdistelmä kuorii ja puhdistaa ihon tehokkaasti epäpuhtauksista!

OXYjet-Happipaineinjektio juonteiden täyttö

-  Juonteiden ja ryppyjen täyttö ilman pistoksia - hellävaraisesti, tehokkaasti ja turvallisesti!

- Happipaine työntää tutkitut tehoainetiivisteet syvälle ihoon, koko kasvojen, kaulan, silmänympärysalueen sekä huulten ja juonteiden   täyttöhoidot.

- Hoitopää patentoitu.

OXYtone-tehokiinteytys / muokkaus

- Uniikki lasikuulilla varustettu tehokiinteytys hoitopää yhdessä seerumin ja puhtaan hapen kanssa stimuloi ja kiinteyttää tehokkaasti kasvojen lihaksia.

CRYO2-Happikylmähoito

- Happikylmä cocktail iholle! Happi sekä tehoampullit kiinteyttävät ihoa, vähentävät turvotusta ja tulehduksia. Tasoittaa juonteita sekä epätasaista ihoa.

OXYspray-Happisprayhoito

- Hellävarainen happisuihke yhdessä tuotteen kanssa parantaa ihon omaa immuunijärjestelmää, lievittää ihoärsytyksiä ja pieniä vaurioita sekä nopeuttaa ihon paranemista. Hoitovaihe sopii kaikille. Tuloksena kosteutettu, raikas ja pehmeä iho.

OXYmask-Happihengitys

- Elinvoimaa ja energiaa koko keholle! Happi sairaalamaski puhtaan hapen hengitykseen.

Aito, alkuperäinen happilaite OXYjet Leo De Luxe; Patentoitu teknologia, tieteellisesti todistettu.

Atooppinenn iho, pigmenttiläiskät, juonteet, veltostunut iho, acne ja epäpuhtaudet.

Tulokset ihon erityisongelmiin tutkitusti.