OXYjet kasvohoidot

HOITOKOKONAISUUS

Ainoa laatuaan oleva uusi ja monipuolinen ammattikäyttöön tarkoitettu hoitolaite kasvojen sekä vartalon hoitoon. Tämä happilaite on markkinoiden korkeatasoisin ja todistetusti tehokkain happilaite, sisältäen high-tech teknologian. Laite ei sisällä happipulloja. Toimiakseen OXYjet happilaite käyttää huoneilmaa, erotellen siitä hapen molekyylikammioissaan sekä puhdistaen sen suodattimien kautta hoitopäihin. Näin laite tuottaa 98 % puhdasta happea tullessaan ulos hoitopäistä.

Hemmotteleva, mutta tehokas 7-vaiheinen hoito kasvoille, kaulalle, dekolteelle, silmän- ja huultenympärysiholle. Vaikutukset tuntuvat heti hoidon jälkeen solutasolla asti. Kokonaisvaltainen happihoito niin sisäisesti  kuin ulkoisesti.

OXYjet -happipaine-/happikasvohoidot 35 – 150 e, hinta määräytyy sen mukaan, mitä hoitotoimenpiteitä tehdään ja mitä erikoistuotteita käytetään hoidossa.

OXYdiamond-Happitimanttihionta

Mullistava kolmen hoidon yhdistelmä nyt kaikki yhdessä:

– happitimanttihionta: kuorii ihon pintakerroksen hellävaraisesti, mutta tehokkaasti ja saa ihon näyttämään välittömästi kirkkaammalta

– pudas happi

– ampullin imeyttäminen. Tehoampulli valitaan asiakkaan ihon ja ”ongelman” mukaan.

OXYclear-Happisyväpuhdistushoito

– Kohdistettu happi, happisyväpuhdistuskuorinta ja sinisen valon yhdistelmä kuorii ja puhdistaa ihon tehokkaasti epäpuhtauksista!

OXYjet-Happipaineinjektio juonteiden täyttö

–  Juonteiden ja ryppyjen täyttö ilman pistoksia – hellävaraisesti, tehokkaasti ja turvallisesti!

Happipaine työntää tutkitut tehoainetiivisteet syvälle ihoon, koko kasvojen, kaulan, silmänympärysalueen sekä huulten ja juonteiden   täyttöhoidot.

Hoitopää patentoitu.

OXYtone-tehokiinteytys / muokkaus

– Uniikki lasikuulilla varustettu tehokiinteytys hoitopää yhdessä seerumin ja puhtaan hapen kanssa stimuloi ja kiinteyttää tehokkaasti kasvojen lihaksia.

CRYO2-Happikylmähoito

– Happikylmä cocktail iholle! Happi sekä tehoampullit kiinteyttävät ihoa, vähentävät turvotusta ja tulehduksia. Tasoittaa juonteita sekä epätasaista ihoa.

OXYspray-Happisprayhoito

– Hellävarainen happisuihke yhdessä tuotteen kanssa parantaa ihon omaa immuunijärjestelmää, lievittää ihoärsytyksiä ja pieniä vaurioita sekä nopeuttaa ihon paranemista. Hoitovaihe sopii kaikille. Tuloksena kosteutettu, raikas ja pehmeä iho.

OXYmask-Happihengitys

– Elinvoimaa ja energiaa koko keholle! Happi sairaalamaski puhtaan hapen hengitykseen.

Aito, alkuperäinen happilaite OXYjet Leo De Luxe; Patentoitu teknologia, tieteellisesti todistettu.

Atooppinenn iho, pigmenttiläiskät, juonteet, veltostunut iho, acne ja epäpuhtaudet.

Tulokset ihon erityisongelmiin tutkitusti.