Ota yhteyttä ja varaa aika p. 044 087 1926,

Exuviance

Exuviance on lääketieteellinen ja dermatologinen yritys, joka tutkii ja kehittää uusia tuotteita ihonhoidon parantamiseksi. Juuri Exuviance keksi alfahydroksihappoa (AHA) hyväskikäyttävän tekniikan.

Yrityksen omistavat maailman kuulut professorit tri Eugene Van Scott ja tri Ruey Yu. Nykyään heidän tuotteillaan on yli 120 maailamanlaajuista patenttia ja vielä useampia patenttihakemuksia, jotka koskevat koostumuksia ja hoitoja.

Exuviance on tuonut markkinoille uuden sukupolven AHA:ta käyttämällä polyhydroksihappoa, PHA, joka sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Uuden sukupolven AHA on PHA. Glukonolaktoni (luonnossa esiintyvä ihon sokerihappo), eräs PHA, sisältää monia hydroksiryhmiä, jotka antavat iholle paljon kosteutta. Glukonolaktoni antaa iholle myös soluravintoa, antioksidantteja, pehmeyttä sekä solujen uudistumisessa ja kuoriutumisessa tarvittavia aineita. 

Parantaa ihon luonnollista suojautumiskykyä ärsyttäviä aineita vastaan.

Ihonhoitojärjestelmä on tarkoitettu ihmisille, joiden iho ei vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta jotka haluavat hyödyntää lääketieteellisesti kehitetyn ihonhoitojärjestelmän edistysaskeleita. Exuviance Skin Care System –tuotteet on kehitetty edistämään ihon luonnollista kuoriutumisprosessia.

Kun valitset Exuviancen, saat tuotteita, jotka perustuvat yli 40 vuoden tieteelliseen tutkimukseen ja testaukseen.

Kaikki exuviance-tuoitteet ovat dermatologisesti kehitettyjä ja testattuja. Tuotteita ei testata eläimillä.

EXUVIANCE – parasta mitä ihosi voi saada

Tohtori Van Scott ja tohtori Yu – Exuviancen perustajat ja AHA-teknologian kehittäjät ovat saaneet Dermatology Foundationin myöntämän Discovery  Honorary Award –palkinnon tutkimustyöstään. Se on yksi maailman hienoimmista ja arvostetuimmista ihontutkimusalan palkinnoista.


www.exuviance.fi